Zpracování masa

K našim zákazníkům patří nejen zpracovatelé a výrobci bílého a červeného masa a masných výrobků, ale také široká škála výrobců téměř každého druhu potravin, od konzervovaných produktů vč.kečupů až po vegetariánské potraviny a fast food. Každý producent potravin musí splňovat přísné standardy pro prevenci kontaminace potravin, která by mohla mít za následek sníženou trvanlivost nebo dokonce kontaminace potraviny.

Divize F&B posiluje svou pozici v masozpracujícím průmyslu tím, že mění způsob přístupu výrobců k bezpečnosti potravin. Klade důraz na komplexnost mytí a sanitace od nákupu suroviny až po expedici finálních výrobků. Komplexní program Ecolab je vyvinut s cílem postihnout každý kritický bod v systému HACCAP provozu zákazníka.

Eliminaci všech patogenních organismů zajišťuje pomocí systémů nízkotlakého pěnového mytí, automatických dávkovacích systémů, komplexním programem osobní hygieny, novátorskými čistícími a dezinfekčními přípravky a patentovaným ošetřením povrchů.

masozpracujici_prum-img.jpg