Zpracování mléka

Mlékárenství je klíčovým segmentem F&B, zákazníci v tomto segmentu zpracovávají mléko na produkty jako čerstvé a trvanlivé mléko, sýry, jogurty a mražené krémy. Během zpracování jsou mléčné produkty dopravovány rozsáhlým potrubním systémem od mlékárenských cisteren se surovým mlékem přes pasterizaci, míchání, homogenizaci až po finální balení. K efektivnímu a účinnému průběhu mytí a dezinfekce se v těchto potrubních systémech využívá „clean-in-place“(CIP) technologie, kterou vyvinula naše společnost. Tyto plně automatizované programy a systémy, které šije na míru zákazníkovi naše společnost, čistí a dezinfikují výrobní zařízení zákazníka, aby zbavila zásobníky, potrubní rozvody a plnicí zařízení mikrobiologické kontaminace, jako např. Escherichia Coli aj. Pro zvýšení produktivity je program aditiva nové generace, který snižuje časy potřebné k čištění, a tím zvyšuje čas pro výrobu a výrobní kapacitu.

Subdivize FB dále k osvědčeným detergentům a dezinfektantům dodává víceúčelové čističe, mazadla pro dopravníky a dále kompletní hygienický program pro personální hygienu.

mlekarensky_prum-img.jpg